Шевченко закликає об'єднуватись



Меню сайта

Пошук

Головна » Новини » 2013 » Квітня » 8 » На Каховщині для впровадження міжнародного проекту USAID АгроІнвест створюється кооператив
15:10

На Каховщині для впровадження міжнародного проекту USAID АгроІнвест створюється кооператив

У Каховському районі для сприяння впровадження проекту USAID АгроІнвест на території Чорнянської сільської ради створюється кооператив сільгосптоваровиробників-одноосібників. Проект USAID АгроІнвест – проект технічної допомоги, що фінансується Американським агентством з міжнародного розвитку (USAID) і впроваджується компанією Кімонікс Інтернешнл. 

Метою проекту є сприяння розвитку сільського господарства України та підвищення конкурентоспроможності агробізнесу незалежно від організаційно–правової форми та масштабів виробництва. Успішна реалізація зазначеного проекту сприятиме подальшому розвитку сільськогогосподарської галузі району. Проект працюватиме протягом 5 років.

Нагадаємо, що 04 квітня 2013 року в с.Чорнянка відбулась робоча нарада за участю заступника начальника управління АПК Херсонської обласної державної адміністрації, заступника голови районної державної адміністрації, голови Чорнянської сільської ради з представниками фірми Проект USAID АгроІнвест з питання створення на території Чорнянської сільської ради оптово–роздрібного ринку.
Рубрика: Новини кооперативів | Переглядів: 806 | Автор: Celvin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Реєстрація | Вхід ]