Шевченко закликає об'єднуватись



Меню сайта

Пошук

Головна » Новини » 2012 » Серпня » 20 » На Львівщині укладуть книжку про історію кооперативного руху в селах
11:29

На Львівщині укладуть книжку про історію кооперативного руху в селах

На Львівщині буде укладено та видано книгу про історію кооперативного руху у західноукраїнських селах. Про це Михайло Костюк заявив сьогодні, 23 липня, під час проведення апаратної наради з керівниками структурних підрозділів ОДА та територіальних структур центральних органів виконавчої влади. 

 Як інформує прес-служба Львівської ОДА, укладатимуть книгу спільно з робочою групою Львівської ОДА представники обласних осередків Союзу Українок та Ліги жінок. 

«У цій книзі має бути чітко виписана структура, статут та наведено приклади оргаізації кооперативного руху – з конкретними назвами сіл та прізвищами ініціаторів. Видання має служити своєрідним стимулом та інструкцією для створення кооперативів у селах нині – ми повинні навчити людей на прикладах минулого як розвивати бізнес на селі», – наголосив Костюк. 

Вже видану книгу роздадуть головам сільських і селищних рад Львівщини. 

«Слід чітко вирахувати статуний фонд, визначити структуру кооперативу на селі та віднайти кошти на стартовий етап функціонування кооперативу. Мешканці сіл повинні розуміти, що тільки шляхом створення кооператив.

Рубрика: Кооперативний рух | Переглядів: 772 | Автор: Celvin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Реєстрація | Вхід ]