Шевченко закликає об'єднуватись



Меню сайта

Пошук

Головна » Новини » 2013 » Вересня » 1 » Молокозаготівельні кооперативи Львівщини отримають фінансову допомогу від держави
11:40

Молокозаготівельні кооперативи Львівщини отримають фінансову допомогу від держави

Львівщина повністю забезпечена овочами, м’ясом птиці, хлібом та зерном. Про це заявив під час прес-конференції заступник директора департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації Андрій Чопик.

«У цьому році у місцевому бюджеті області передбачено також 1 млн. грн. для надання фінансової допомоги молокозаготівельним   та молокопереробним сільськогосподарським кооперативам», – наголосив А.Чопик.

Зазначимо, що такі кооперативи мають на меті збір, охолодження, зберігання, реалізацію, перевірку якості і забезпечення транспортування молока, виробленого населенням.

Також він пояснив, що термін створення кооперативу – це не лише реєстрація юридичної особи, але й створення належних виробничих потужностей.  "У цьому році зареєструвалось 8 нових юридичних осіб сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів. Відтак станом на 1 січня 2013 року на Львівщині функціонує 42 таких кооперативи. Однак не всі з них здійснювали виробничу діяльність, в основному через брак фінансового ресурсу. Ми очікуємо, що 7-10 кооперативів відновлять свою діяльність, отримавши фінансову допомогу на придбання необхідного обладнання», – сказав А.Чопик.

Нагадаємо, що на виконання завдань та соціальних ініціатив Президента України щодо забезпечення продовольчої незалежності держави, в області вживаються заходи та реалізується ряд програм.

Рубрика: Новини кооперативів | Переглядів: 714 | Автор: Celvin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Реєстрація | Вхід ]