Шевченко закликає об'єднуватись



Меню сайта

Пошук

Головна » Новини » 2013 » Листопада » 21 » Фундації імені князів-благодійників Острозьких займатиметься розвитком кооперації
12:29

Фундації імені князів-благодійників Острозьких займатиметься розвитком кооперації

10-15 листопада 2013 року делегація Фундації імені князів-благодійників Острозьких провела серію переговорів з громадськими та благодійними організаціями Італії, в результаті яких в Україні можуть розпочатися щонайменше 2 міжнародні проекти.

За допомогою повноважного представника Фундації Острозьких у м.Римі (Італія) для української делегації з представників з числа благодійних фондів, громадських організацій та місцевих влад протягом 5 робочих днів було проведено біля 10 переговорів з лідерами асоціацій, кооперативів, благодійних місій, бізнес-корпорацій, в ході яких визначилися щонайменше 2-3 проекти, які можуть бути оформлені та передані на розгляд Уряду Італії та Європейської комісії. 

Зокрема мова йде про партнерство з Асоціацією "Нова економіка" з Венеції, яка пропонує соціально-економічні підходи вирішення проблем громад через розвиток споживчої кооперації (коли родини мають можливість економити на придбанні продуктів). 

Окрім цього, Конфедерація християнських кооперативів Італії пропонує співпрацю у роботі з українськими мігрантами та їх родинами. 

Попередній проект цієї організації, який реалізовано в Албанії мав чималий успіх, оскільки передбачав створення різних форм зайнятості (в тому числі соціального підприємництва) колишніх мігрантів на батьківщині у співпраці з італійськими кооперативами, котрі відкривали методики ефективної господарської праці та нові ринки збуту продуктів кооперативів. 

Італійські бізнесмени Асоціація архітекторів і будівельників Академії харчування та кулінарії, з яким відбулися зустрічі, запропонували українським бізнесменам свою співпрацю, в тому числі відкриття філій та спільних підприємств. 

Від так, розпочинається залучення потенційних партнерів для створення соціальних й економічних проектів, які обіцяють залучення додаткових інвестицій. 

За результатами візиту Фундація Острозьких розпочала консультації з організаціями та донорами, а також з місцевими і релігійними громадами щодо розвитку кооперації у різних її проявах. 


Рубрика: Кооперативний рух | Переглядів: 1844 | Автор: Celvin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
1 rnlduarkfka5  
0
There's nothing wrong with that. The intersection of Boulangi is 900 steps
The other gun goes further, moving properly along the river
We can shoot those guys without being hit by an area.
샌즈카지노

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Реєстрація | Вхід ]