Шевченко закликає об'єднуватись



Меню сайта

Пошук

Головна » Новини » 2013 » Жовтня » 3 » Occupy Wall Street почне революцію з випуску дебетової карти
15:58

Occupy Wall Street почне революцію з випуску дебетової карти

Активісти Occupy Wall Street збираються випустити власну дебетову карту і роздавати її всім бажаючим безкоштовно, повідомляється на сайті кооперативу Occupy Money

Необхідні для фінансування випуску карт 900 тис. доларів активісти руху мають намір зібрати через свій сайт, на якому кожен бажаючий може внести кошти в розмірі 50 доларів, щоб стати членом кооперативу. А щоб отримати карту occupy card одним з перших, досить внести 5 доларів. На даний момент кооперативу вже вдалося зібрати близько 5 тис доларів.  

Рух вже веде переговори з платіжною системою Visa. За зняття грошей буде стягуватися комісія у 1,95 долара, а за перевірку балансу в 0,99 долара. 

Кооператив Occupy Money був створений для підтримки руху ще в 2011 році. На сайті кооперативу зазначається, що він "кращий від банку", тому що "не підзвітний жадібним до прибутку директорам з Уолл Стріт". 

Відвідувачам сайту пропонується вступити в кооператив, щоб "зробити революцію, яка зробить банківську систему справедливою, прозорою та доступною". Рух Occupy Wall Street почався після акції у вересні 2011 році, метою активістів було захопити вулицю Уолл-Стріт у фінансовому центрі Нью-Йорка, щоб привернути увагу громадськості до "злочинів" фінансових еліт. Рух фінансується за рахунок пожертвувань.
Рубрика: Світові новини кооперації | Переглядів: 1042 | Автор: Celvin | Теги: кредит, США, Occupy | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Реєстрація | Вхід ]